el-jour räddade middagen

i helgen hade jag bjudit över några vänner på vin – och middagskväll för att catcha upp om vad som hänt den senaste tiden i våra liv. Jag tror att många kan hålla med med, och känna igen sig, när jag säger att ju äldre man blir, desto mindre träffar man sina vänner. Detta är tyvärr sant, och hur mycketg man än vill eller försöker, så får man vara nöjd om man får ihop två – tre träffar i halvåret. alla har sina egna familjer och scheman att följa, så att hitta ett tillfälle som passar fler än två blir nästan ett heltidsprojekt.

Men, äntligen hade vi hittat en helg som fungerade för alla, och denna gång var det min tur att stå för middagen. Eftersom vi så sällan gör detta ville jag att det skulle bli en perfekt kväll med både skratt, känslosamma diskussioner och god mat. Men såklart, några timmar innan alla kom blev det ström avbrott. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle ta mig till, så jag ringde en eljour i Stockholm, och detta var en life-saver.

En timme – sen var det löst

Inom en timme från mitt samtal hade de en elektriker på plats, och inom två timmar så var allt fixat och klart. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket detta betydde för mig, och hur detta räddade hela min kväll. Utöver ett fantastiskt arbete så var hantverkaren också otrilgt hjälpsam och service-minded. Han svarade glädjeligen på mina dumma frågor och tog mig igenom hela processen. Innan han lämnade mig visste jag vad som hade hänt, varför det hade hänt, och fått tips på hur jag i framtiden kan försöka lösa det själv.

ÄR det nåogt jag kommer göra i framtiden är det att alltid kontakta AKR för hjälp med ek, vvs, renovering eller allt annat inom hantverk. Den fantastiska servicen avgjorde allt. Jag kommer starkt rekommendera dem till mina vänner och familj. Tack för att ni räddade min kväll.

Nu ska jag avsluta detta inlägg för jag ska gå och rådda i köket så allt är klart när vänninorna väl kommer förbi. Jag ppdaterar er om hur middagen gick. Till dess, vill jag önska er en trevlig kväll och hoppas att er el håller sig i shack.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *